Start nieuwe laddercompetitie

mei 31, 2022

Als test hebben we als Padelclub7 een aantal maanden geleden een laddercompetitie van drie maanden opgezet. Op 7 juni 2022 zal deze aflopen en gelukkig kunnen we constateren dat de test meer dan succesvol was. Bijna 50 koppels hebben meegedaan aan deze competitie en de feedback van jullie was zeer positief.

Daarom zullen we ook vrijwel direct doorgaan met een nieuwe ronde.

Start nieuwe Laddercompetitie

De nieuwe laddercompetitie zal op 21 juni van start gaan. Deze keer zal de competitie 4 maanden duren tot en met eind september. LET OP: DE NIEUWE LADDER ZAL VANAF 8 JUNI (NA AFLOOP HUIDIGE LADDER) PAS IN DE APP VERSCHIJNEN.

Hierna zullen we verder gaan in rondes van 6 maanden. Van maart tot en met september een zomer laddercompetitie en van oktober tot en met eind februari een winter laddercompetitie. Door de komst van de binnenbanen kunnen we namelijk in de winter ook met slecht weer gewoon doorspelen!

Meld je opnieuw aan via de KNTLB Match-app

Op aanraden van de KNLTB nemen we niet automatisch alle deelnemers mee en vragen we iedereen zichzelf weer op te geven. Zo weten we zeker dat we alleen teams hebben die ook daadwerkelijk de komende maanden kunnen spelen.

Wederom stuurt de app je een bericht met je tegenstander en een voorstel voor een datum. Via de chat kun je dit samen afstemmen, vergeet niet de baan te reserveren!

Kun je een week niet omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat dan kun je eenvoudig via de app een ronde overslaan. Ook kun je later instromen in deze laddercompetitie, dus ook na de 21e kun je meedoen!

Om aan de nieuwe competitie mee te doen meld je je hiervoor aan via de KNLTB Match-app.

Wanneer je Android gebruikt dan download je hem hier wanneer je een telefoon van Apple hebt dan download je hem hier.

Heb je nog vragen over de laddercompetitie, dan kun je ons hier mailen

Meer nieuws

Volg ons!

Contact

Strandweg 23
2761 DM Zevenhuizen
info@padelclub7.nl
010 420 11 15

Openingstijden

Ma – Vrij : 09:00 – 00:00 uur
Zaterdag : 09:00 – 20:00 uur
Zondag : 09:00 – 18:00 uur

Openingstijden in het weekend kunnen afwijken. Neem voor de zekerheid telefonisch contact op vóór uw komst.

© 2020 Padelclub7, alle rechten voorbehouden.
Website door philogirl communicatie & PR


Algemene voorwaarden