Nieuwsbrief Padelclub7 januari 2021

januari 4, 2021

Beste padelliefhebbers,

In deze update kijken we graag met jullie terug op het afgelopen jaar maar willen we natuurlijk ook vooruitkijken.  Dit laatste doen we met informatie over de abonnementen / verschillende soorten lidmaatschappen voor 2021 en met het vragen om jullie aandacht voor de verschillende competitiemogelijkheden en de mogelijkheden om je niveau te verhogen bij PadelXperience.

Veel leesplezier, veel padelplezier en natuurlijk een mooi en gezond 2021 toegewenst.

Met sportieve groet,

Het bestuur van Padelclub7

Terugblik op 2020

Het was een bijzonder jaar, voor iedereen en ook voor onze club. We hebben onze club opgericht en kort daarna kwamen diverse maatregelen. Park dicht, park open maar horeca dicht, park open maar met max 2 personen op de baan, etc. Lastig voor een club die net gestart is.

Maar we zijn trots op wat we bereikt hebben:

 • We hebben inmiddels ruim over de 100 personen met een jaarabonnement.
 • We hadden 2 competitieteams en zowel team 1 (topklasse), als team 2 (1e klasse) zijn kampioen geworden. Helaas hebben we dit dan niet kunnen vieren zoals het hoort.
 • Er is veel animo voor de padel-clinics voor starters en/of beginnende spelers die op zondagochtend maar ook bij bedrijfsuitjes worden gegeven.
 • We zien een groei in het aantal avondlessen en zijn blij met Nicolas, een leuke enthousiaste jonge trainer die niet alleen uitstekend lesgeeft en ook zelf speelt op het hoogste niveau.
 • We hebben een appgroep Lake7 Padel (aanmelden kan via 0621583927) met bijna 50 deelnemers waarin oproepjes geplaatst worden. Dit kan/mag van alles zijn dus oproepjes voor tegenstanders, medespelers, invallers, competitie-teamgenoten, etc (zolang het maar over padel gaat). 
 • We zijn dus op de goede weg. Voor komend jaar hopen we natuurlijk dat iedereen weer voor een jaar lid wordt en natuurlijk hopen we op groei. Zowel van het aantal leden als van het aantal competitieteams.

Ook zouden we dit jaar graag toernooitjes organiseren voor alle verschillende niveaus en wellicht het aantal banen uitbreiden. Helaas kunnen we door de onzekerheid over de corona-maatregelen nog niet concreet zijn in onze plannen. We houden jullie op de hoogte!

Abonnementen 2021

Een nieuw jaar is ook een nieuw abonnement! Let op: dit is letterlijk zo want de bestaande abonnementen lopen af op 31 december en worden niet automatisch verlengd.

We hopen dat jullie allemaal nog even enthousiast zijn en komend jaar dus weer een jaarabonnement afsluiten.

Voor 2021 biedt padelclub7 in samenwerking met Lake7 de volgende vier lidmaatschappen aan:

 • Base: € 10,- per maand, onbeperkt spelen tijdens dal-uren
 • Base PLUS: € 120,- per jaar, onbeperkt spelen tijdens dal-uren + lidmaatschap knltb
 • Extenso: € 30,- per maand, onbeperkt spelen tijdens dal-uren + 3 uur per week tijdens piekuren
 • Extenso PLUS: € 250,- per jaar, onbeperkt spelen tijdens dal-uren + 3 uur per week tijdens piekuren + lidmaatschap knltb

De PLUS abonnementen zijn inclusief lidmaatschap bij de knltb. Je wordt bij dan bij de bond aangemeld als lid van Padelclub7. Je krijgt hiermee een officiële ranking en de mogelijkheid om aan toernooien mee te doen en/of competitie te spelen namens Padelclub7.

Voor meer informatie verwijzen we jullie graag naar padelclub7.nl/lid-worden. Hier kun je ook direct je lidmaatschap verlengen.

Competitie spelen bij Padelclub7

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid doordat je samen met een team de baan op gaat. Tevens ontwikkel je ook nog eens verder als padelspeler vanwege de wedstrijdervaring die je opdoet.

In 2021 worden er door de knltb drie competities aangeboden:

 • Triple Double Competitie, 3 spelers. Speeldag: zondag. Periode 11 april t/m 30 mei. Inschrijving sluit op 14 januari
 • Voorjaarscompetitie Padel, 4 spelers. Speeldag::vrijdagavond, zaterdag of zondag. Periode 11 juni t/m 25 juli. Inschrijving sluit op 18 maart
 • Najaarscompetitie Padel, 4 spelers Speeldag::vrijdagavond, zaterdag of zondag. Periode en uiterste inschrijfdatum nog niet bekend,

Voor meer informatie zie nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie

Wil je competitie spelen? Bepaal dan eerst aan welke competitie je mee wilt doen en schrijf je vervolgens in door een mail te sturen naar info@padelclub7.nl.

Let op: alle teamleden dienen bondslid Padelclub7 te zijn. Dit lidmaatschap neem je af in combinatie met één van de bovenstaande PLUS abonnementen.

De kosten bedragen € 160,- per team. Hiervoor krijg je onder andere: de baan bij thuiswedstrijden, 2 blikken ballen per thuiswedstrijd en een heerlijke snack plateau aan het einde van de thuis speeldag.

Trainingen & Clinics

Ben je enthousiast geworden en wil je graag eens kennismaken met Padel? Of heb je Padel al aardig in de vingers maar wil je jouw techniek verbeteren? Volg dan een van onze leerzame trainingen of clinics bij dé leukste Padelclub van Nederland, Padelclub7 (Bij Lake7 Zevenhuizen).

De Padeltrainingen en -clinics bij Padelclub7 worden verzorgd door PadelXperience. Padelcoach Nicolas van Betuw staat voor je klaar om je in te wijden in deze fascinerende racketsport door middel van een groepsles, privéles of clinic. Maak nu een afspraak via padelxperience.nl!

Meer nieuws

Volg ons!

Contact

Strandweg 23
2761 DM Zevenhuizen
info@padelclub7.nl
010 420 11 15

Openingstijden

Ma – Vrij : 09:00 – 00:00 uur
Zaterdag : 09:00 – 20:00 uur
Zondag : 09:00 – 18:00 uur

Openingstijden in het weekend kunnen afwijken. Neem voor de zekerheid telefonisch contact op vóór uw komst.

© 2020 Padelclub7, alle rechten voorbehouden.
Website door philogirl communicatie & PR


Algemene voorwaarden